Presentació Escola 2018-2019
Benvolguts pares i mares,Volem agrair-vos la confiança, un any més, que dipositeu en el Club Nou Bàsquet Vilanova i, en concret, amb l’Escola de Bàsquet del CNBV.

Estem segurs que l’experiència que inicia el vostre fill serà del tot profitosa, no només a nivell esportiu sinó també a nivell personal.A l’Escola de Bàsquet entrenem dos dies per setmana amb diferents grups que estan formats per jugadors/es de la nostra ciutat. Els dimarts  i els divendres a l’escola Sant Jordi, els dimecres i divendres a l’escola Cossetània i els dilluns, dimarts, dimecres i divendres a l’Escola Canigó de Vilanova i la Geltrú per dur a terme els entrenaments en horari de 17.30 a 19.00 (Sant Jordi) i de 16.30 a 18.15  (Canigó i Cossetània).

El compromís que comporta és l’assistència a l’entrenament i, en cas de no poder-ho fer per malaltia o altres circumstàncies, cal avisar-ho amb el màxim temps possible.A més, estem preparant moltes més activitats, relacionades amb el bàsquet, que us anirem presentant al llarg de la temporada i que de ben segur, us faran gaudir a vosaltres i els vostres fills/es.

Esperem que aquest any sigui del tot profitós per a tothom i que sobretot els vostres fills/es aprenguin moltíssim a través del joc i l’esport, en aquest cas, el Bàsquet. És per això que comptem amb el vostre recolzament per tal de dur a terme tot el que volem fer a l’Escola de Bàsquet durant aquesta temporada.Us donem el nostre telèfon per a qualsevol dubte o per avisar-nos de qualsevol cosa que creieu important:

Sant Jordi (Ruben 616690369), Canigó (Isma 699037360) i Cossetània (Salva 660031991).

O també per correu electrònic:
Aquest any l’escola de Bàsquet tindrà penjades les coses més importants al seu blog:


I penjarà les notícies del dia a dia al facebook del Club Nou Bàsquet:
https://www.facebook.com/cnbvilanova/

Moltes gràcies!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada